SAVREMENI TRENDOVI U GRADNJI

Današnji kupci imaju sve veće zahteve u pogledu zadovoljenja svojih životnih potreba i u stalnoj su potrazi za idealnim domom, koji će savremenoj porodici omogućiti neophodni mir, ali i blizinu gradskih dešavanja.

Kako je tržište Srbije sve otvorenije i zanimljivije za strane investitore, tako je i u Srbiji sve popularniji savremeni koncept gradnje – kondominijum.

Kondominijum predstavlja, sa jedne strane, udobnost i privatnost sopstvenog doma, a sa druge uživanje u zajedničkim sadržajima koje kompleks nudi, isključivo svojim stanarima. Kako su korisnicima na raspolaganju garaže, parkovi, spa centri, prodavnice, igrališta za decu, kao i stalni video nadzor, s stoga ne čudi što se za kondominijume kaže da su “grad u gradu”.

Upravo jedan takav kondominijum, gde je veći broj ograđenih zgrada grupisan oko unutrašnjeg dvorišta, počinje da se gradi na Novom Beogradu. U pitanju je Wellport, koji nastaje po uzoru na druge projekte koje sam dizajnirao u Kijevu, Bukureštu, ali i u Beogradu – Central Garden i Voždove kapije.

Jedinstveni zatvoreni kondominijum Wellport krasiće glavni pešački ulaz u kompleks, kao i bogato uređeno dvorište, sa otvorenim pogledom na, takođe moj projekat, elegantni prvi poslovni park u Beogradu – Airport City Belgrade. Korisnici Wellport-a, siguran sam, imaće kvalitetniji, urbaniji i sigurniji način života, koji se ne može postii u samostalnoj gradskoj stambenoj zgradi.

Rami Wimmer

Arhitekta

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook