WELLPORT I SAVREMENI OBLICI STANOVANJA

Stanovanje je neiscrpna i uvek aktuelna tema kako među onima koji stanove projektuju i grade, tako i među onima koji planiraju da svojoj porodici i sebi obezbede mesto gde će živeti.

PREDNOSTI INDIVIDUALNOG I KOLEKTIVNOG STANOVANJA

Postoji nekoliko različitih vidova stanovanja: u porodičnim kućama (gde živi jedna ili više porodica zajedno) ili u zgradama se nekoliko stanova. U prvom slučaju reč je o takozvanom individualnom stanovanju, a u drugom o kolektivnom.

S obzirom na to da je u većini gradova život u zgradama uzeo primat nad životom u kućama, morao je biti pronađen način da se i osobe koje žive u stanovima osećaju slično onima koji imaju porodične kuće.

Zato su napravljeni kondomonijumi – najsavremeniji oblik stanovanja koji spada u kolektivno stanovanje ali ni približno onom u klasičnim stambenim zgradama.

SAVREMENI OBLIK STANOVANJA – KONDOMINIJUM

Kondominijum je mnogo više od stambenog kompleksa zato što svojim stanarima pruža mnoštvo pratećih sadržaja: dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje i video nadzor, profesionalno održavanje, ali i dodatne sadržaje, poput privatnog parka, zelenih površina, prostora za odmor i rekreaciju, podzemnih parking mesta.

Tako su žiteljima kondominijuma obezbeđeni komfor, udobnost ali i bezbednost i osećaj intime, koji se teško ostvaruju u klasičnim zgradama sa stanovima.

PREDNOSTI KONDOMINIJUMA

Neostvarena želja većine žitelja prestonice, ali i drugih većih gradova u Srbiji, je da dođu s posla i imaju svoje parking mesto, da imaju prostor za šetnju i rekreaciju u neposrednoj blizini. Takve želje ostvaruje Wellport, projekat izraelskog investitora Shikun & Binui Group.  Tako osim stanara, do zgrade ne može da dođe niko ko se prethodno nije najavio, a čitav stambeni kompleks ima stalni video nadzor, tako da je bezbednost na najvišem nivou.

U kompleks se ulazi preko centralne recepcije, a video-interfonskim sistemom je omogućena direktna veza između službe nadzora i stanara, kao i vizuelna identifikacija svakog posetioca.

Sve posebnosti kondominijuma zainteresovani kupci mogu da vide u pokaznom stanu i to uz prezentaciju stručnjaka vodeće konsultantske kuće za nekretnine CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, koja je ekskluzivni zastupnik za prodaju Wellport stanova.

KONDOMINIJUM – CILJ KOJEM MNOGI TEŽE

Ovaj vid stanovanja polako postaje ideja kojoj teže mnogi potencijalni kupci nekretnina u Beogradu. I dok im je pre samo nekoliko godina takav vid stanovanja bio prepoznatljiv samo u američkim filmovima, danas takvo zadovoljstvo mogu da priušte i ovde.

Individualnost u stanovanju je veoma važna i ona povezuje i identifikuje korisnika sa svojim životnim prostorom i okruženjem. Kondominijum upravo pruža dva u jednom. Sa jedne strane individualnost, a sa druge pripadnost zajednici koja se ogleda u zajedničkom korišćenju prostora i sadržaja u okviru kompleksa.

Kada postanete vlasnik nekretnine u okviru kondominijuma, ne dobijate samo ključeve i novi životni prostor između praznih zidova. Dobijate i jedan potpuno nov koncept i stil života – moderniji, udobniji i luksuzniji.

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook