WELLPORT: BUDUĆNOST JE POČELA!

Posle pametnih telefona i televizora, i stanovi su postali pametni.

Vlasnici stanova koji imaju na raspolaganju Smart House sistem ne moraju komšijama da ostave ključeve kako bi im oni uključili grejanje, bojler ili proverili da li je neki uređaj ostao uključen.

I ne samo to! Smart House sistem omogućava korisnicima da uključuju i isključuju svetla u stanu, podižu i spuštaju roletne, čak i kada su na drugom kontinentu. Kada se s puta vraćaju kući, ili umorni s posla, u njihovom domu mogu da ih dočekaju omiljena muzika i topla voda za šolju čaja.

Smart House sistem je popularan širom sveta jer je veoma koristan i ako ste pomislili da je reč o naučnoj fantastici, prevarili ste se – Smart House sistem će uskoro moći da imaju stanovnici srpske prestonice koji se budu uselili u Wellport – prvi kondominijum na Novom Beogradu.

U tom savremenom stambenom kompleksu, koji gradi renomirana izraelska kompanija Shikun&Binui Group, svi tipski stanovi će imati ugrađenu pripremu za Smart House sistem, dok će stanovi na penthaus nivou imati celokupan sistem sa osnovnim paketom kontrola.

Reč je o pet osnovnih funkcionalnosti koje stanari mogu i ne moraju da koriste: kontrola bojlera, podnog grejanja, klima uređaja, roletni i kalorimetra za potrošnju grejanja. Sve funkcionalnosti se kontrolišu pomoću aplikacije na telefonu, tabletu ili kompjuteru, koja je besplatna i napravljena je u Srbiji.  Smart House sistemom može da se upravlja i putem zidnog tastera, čiji dizajn i boju će stanovnici Wellport kondominijuma moći da biraju.

Takođe, ovaj sistem korisnici mogu da nadograde u skladu sa ličnim afinitetima i potrebama. Mogu, na primer, da isključe svetla koja su slučajno ostavili uključena, da aktiviraju mašinu za pranje veša, uključe rernu u svom šporetu kada krenu s posla kući kako bi brzo podgrejali ručak, ali i da naprave romantičnu atmosferu tako što će uključiti opuštajuću muziku…Najvažnije, sistem je zaštićen i ne postoji mogućnost da ga koristi bilo ko drugi osim vlasnika stanova.

Wellport će se nalaziti  uz Airport City Belgrade – najveći poslovni park u Beogradu. Prodajna kancelarija i pokazni stan su već otvoreni, u ulici Tadije Sondermajera, a ekskluzivna prodaja  Wellport stanova je poverena kompaniji CBS International – vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook