VRHUNSKI KVALITET SVA VRATA OTVARA

Prilikom kupovine novog stana nije važno samo za koliko kvadrata ćete se opredeliti, kao i na kojoj lokaciji će se vaš dom nalaziti, već i da kvalitete gradnje bude na vrhunskom nivou.

Stanovi u prvom kondominijumu na Novom Beogradu spadaju u retke koji zadovoljavaju sve te uslove.

Wellport stanovi će se nalaziti tik uz prvi poslovni park na ovim prostorima – Airport City, u Ulici Tadije Sondermajera gde je otvorena i prodajna kancelarija u okviru koje je pokazni stan.

Ekskluzivna lokacija i savremena arhitektura u srcu centralne poslovne zone su preduslovi za komoforan život u dobroj luci, kako se opravdano kaže za Wellport. Takođe, tome doprinose i tehnička opremljenost i vrhunski kvalitet završnih radova.

Taj savremeni koncept stanovanja imaće 500 stambenih jedinica različitih raspona struktura, koji će biti najsavremenije opremljeni i u skladu sa trendovima najviših standarda sigurnosti.

Wellport će budućim stanarima pružiti premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti.

Aluminijum-drvo stolarija visokog kvaliteta, aluminijumske roletne sa električnim pogonom, višeslojni parket i visokokvalitetna keramika renomiranog proizvođača… samo su deo ponude Wellport kondominijuma.

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook