DA LI STE SPREMNI ZA LETNJI RASPUST VAŠEG ĐAKA

Leto nam se već uveliko smeši i nagoveštava brojne lepe trenutke koji nas očekuju. Pored relaksacije i mogućnosti za mnoštvo različitih aktivnosti pod vedrim nebom, mnogi su već isplanirali zanimljive destinacije na koje će otputovati i napuniti svoje baterije, upijajući slike novih predela i uživajući u društvu najmilijih.

Među onima koji se najviše raduju letu su svakako đaci, jer krajem juna, sve osnovne i srednje škole će isprazniti svoje učionice i zatvoriti vrata do narednog septembra.

I dok je mnogima od nas dovoljna dobra knjiga, čaša vina ili udobna ležaljka da bismo uživali, za naše đake na raspustu su ipak potrebne dodatne aktivnosti za zabavu i ispunjeno vreme. Evo naših predloga.

Društvene igre. Ko još nije uživao u uzbudljivom osvajanju sveta igrajući Riziko ili držeći monopol, makar samo u istoimenoj igri? Učili smo da se ne ljutimo u Ne ljuti se čoveče i pokazali visok nivo kreativnosti igrajući Pictionary. Vaše dete će uživati, a i vama je dozvoljeno da se igrate! Postoje razne opcije, ali mobilni telefoni i ostali pametni uređaji ovoga puta nisu u igri.

Kulinarske zanimacije. Pravljenje ukusnih đakonija može da bude i svojevrsna zabava, pogotovo ako u nju uključite i svoje dete. Na meniju se mogu naći različiti specijaliteti: ukusni domaći sladoled, osvežavajuća letnja salata sa različitim dodacima, zanimljivi voćni dezert…

Porodično takmičenje. Organizujte takmičenje za sve članove porodice u raznim disciplinama – pevanje, plesanje, crtanje, pantomima. Pobednik može izabrati nekoliko od ponuđenih novih aktivnosti za sledeći dan.

Svakako je uvek preporučljivo da se što više aktivnosti obavi napolju, imajući u vidu duge i lepe sunčane dane.

Ako stanujete u Wellportu, prvom kondominijumu na Novom Beogradu, ili nameravate da postanete njegov stanar, vi i vaša porodica ćete sigurno uživati u čarima privatnog parka, zelenih površina, teretani na otvorenom, dečijem igralištu, dok će i vaši kućni ljubimci biti srećni jer postoji kutak koji je posebno namenjen za njih!

Za koju god opciju da se odlučite, nećete pogrešiti – zabava je zagarantovana!

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook