DA LI ZNATE ZAŠTO KUCE VOLE KONDOMINIJUM?

Prednosti života u kondominijumu su mnogobrojne: od bezbednosti koja je na najvišem nivou zahvaljujući kartičnom pristupu, recepciji, video nadzoru i obezbeđenju koji su na raspolaganju 24h, preko parkinga i garaža, teretane na otvorenom, do igrališta za decu.

Zbog svega toga, ovi najsavremeniji stambeni kompleksi su postali veoma popularni svuda u svetu, pa i kod nas, a osim porodica sa decom, poslovnih ljudi i svih drugih koji uveliko uživaju u kondominijumima Voždove kapije i Central Garden u Beogradu, i kuce obožavaju te najsavremenije stambene komplekse.

Da li znate zašto? Zato što tu postoji mesto rezervisano samo za njih!

Reč je o takozvanoj pet zoni gde psi mogu da se kreću bez povoca, slobodno i nesputano, da se druže sa drugim psima i da nikome ne smetaju.

I to nije sve!

Nisu srećni samo psi već i njihovi vlasnici jer znaju da je zahvaljujući parku za ljubimce izlazak iz kuće mnogo više od obične šetnje. Takođe, srećni su i roditelji jer ne moraju da strepe kako će pas reagovati tokom susreta sa njihovim detetom, čak i kada je vezan.

Slični parkovi postoje i na drugim mestima u gradu, ali su oni koji se nalaze u kondominijumima kao što su Central Garden i Voždove kapije u Beogradu, čistiji i bezbedniji.

Ovi savremeni stambeni kompleksi imaju profesionalno čišćenje svakoga dana, koje podrazumeva i održavanje higijene u parkovima za pse. Osim toga, bezbednost je na najvišem nivou, jer parkove za pse u kondominijumima mogu da koriste isključivo stanari kompleksa i njihovi kućni ljubimci, a video nadzor i profesionalno obezbeđenje je aktivno 24 sata, svakoga dana u nedelji.

Zbog svega toga kupci prilikom izbora novog stambenog prostora ne obraćaju pažnju samo na to da li će imati parking za svoje automobile, da li su u blizini škole, bolnice i šoping centri, već i da li će imati gde da prošetaju svog kućnog ljubimca, što sve nude Central Garden i Voždove kapije, a uskoro i Wellport  – prvi kondominijum na Novom Beogradu.

Pas se u šetnju vodi najmanje tri puta dnevno, zato je razumljivo koliko je vlasnicima važno da ti izlasci iz kuće budu praktični, komforni i uživanje, a ne samo obaveza, i za njih i za ljubimce. Sve to pružaju odvojeni i posebno uređeni parkovi za pse koji se nalaze u kondominijumu.

Podelite:
Share on Facebook
Facebook