SVE VEĆA POPULARNOST KONDOMINIJUMA – POGLEDAJTE ZAŠTO SU POSTALI SINONIM ZA SIGURAN, BEZBRIŽAN I MIRAN ŽIVOT

Potreba za komfornim životnim stilom i savremenim stambenim prostorom koji nudi više od „samog stana“ postala je sve veća. To se vidi iz činjenice da su tokom poslednjih nekoliko godina, luksuzni stambeni kompleksi, pre svega kondominijumi, zabeležili značajan porast potražnje u Beogradu.

Kondominijum kao moderan koncept stanovanja u Beograd je doneo renomirani investitor Shikun&Binui Europe. Modernizacija i sofisticiranost gradnje, stručnost, sigurnost, estetika i kvalitet su samo neki od razloga koji su opredelili brojne porodice da poverenje za jednu od najvažnijih životnih odluka pokloni baš ovom investitoru.

Koncept kondominijuma nudi na jednom mestu sve ono što je potrebno za bezbrižan, miran i kvalitetan život daleko od uobičajene gradske buke, a opet blizu svih bitnih dešavanja i aktivnosti – 24/7 recepciju sa profesionalnim obezbeđenjem, video nadzor, profesionalno održavanje, kartični pristup, podzemnu garažu i privatni park, koji pored prostora za šetnju i odmor, sadrži i dečje igralište, teretanu na otvorenom i kutak za kućne ljubimce.

Prvi takav projekat je Central Garden koji se nalazi u srcu starog dela grada. Da je to bio uspešan i pravi potez govori i činjenica da su posle njega izgrađena još dva kondominijuma, Voždove kapije na Voždovcu i Wellport na Novom Beogradu. Danas ta tri kondominijuma na tri različite lokacije u Beogradu broje više od 1400 stanova u kojima su svoju sreću i budućnost pronašle mnogobrojne porodice. Pokazalo se da je ulaganje u ovu vrstu nekretnina jedna od najisplativijih dugoročnih investicija. Od momenta kupovine stana, recimo u Central Gardenu, pa do danas, za samo nekoliko godina, vrednost nekretnine je značajno porasla. U ovakvoj vrsti kompleksa dobijate upravo ono što želite – siguran, kvalitetan dom i bezbrižan životni prostor za nove uspomene a istovremeno isplativu i mudru investiciju čija vrednost raste iz godine u godinu i koja otvara brojne mogućnosti.

Zadovoljan uspehom kondominijuma na našem tržištu investitor je želeo da u saradnji sa poznatim rediteljem Igorom Kušićem pretoči svoju viziju u kratak film. U svega nekoliko minuta kroz sekvence filma možete da doživite kako izgleda prva jutarnja kafa na terasi okupanoj suncem u nenadmašnoj oazi mira, kako se ovaj moderan koncept stanovanja prilagođava potrebi užurbane svakodnevice poslovnih ljudi, kako izgleda bezbrižno i radosno odrastanje i mesto koje nudi viši kvalitet života za sve generacije.

SHIKUN&BINUI Europe je uveo mnoge inovacije kada je reč o tržištu nekretnina u Srbiji i u arhitektonskom smislu iza sebe je ostavio kvalitetne, moderne i jedinstvene projekte. Na zapadu je koncept kondominijuma uveden pre mnogo godina a mi smo taj novi koncept doneli ovde. Izuzetno dobro je prihvaćen a u prilog tome govori činjenica da su svi stanovi u prvom kondominijumu Central Garden bili prodati i pre nego što su završeni. Uskoro planiramo još jedan projekat na Novom Beogradu i kada bude bio završen to će biti skoro 2000 stanova koje smo izgradili u ovom gradu u poslednjih nekoliko godina.“ – izjavio je Gili Dekel, Partner investitora projekta.

Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u kondominijumima investitora Shikun & Binui Europe  je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook