TRENDOVI UREĐENJA VAŠEG DOMA ZA 2023. GODINU

Proleće je pravo vreme za donošenje novih odluka, reorganizaciju i idealan trenutak da osvežite enterijer vašeg životnog kutka.

Trendovi u modi i dizajnu se vrlo često menjaju, a mi vam predstavljamo predloge pomoću kojih možete urediti vaš dom i biti u toku sa najnovijim dešavanjima na ovom polju.

Iz godine u godinu ekološka održivost postaje imperativ prilikom izgradnje i uređenja stanova i kuća, a reciklirani i prirodni materijali kao što su staklo, kamen i drvo sve više dobijaju na značaju. Osim što čuvaju životnu sredinu i smanjuju negativne efekte na okolinu, među njima možete pronaći zanimljive komade koji će oplemeniti atmosferu vašeg doma.

Minimalistički dizajn, koji podrazumeva upotrebu jednostavnih, osnovnih boja, kao što su crna, bela i bež, odaju efekat čistoće i urednosti i prilično su popularni ove sezone. Fokus je na kvalitetnom odabiru komada, nasuprot kvantitetu.

Tehnologija i upotreba pametnih uređaja gotovo su postali standard pri uređenju enterijera. Razne aplikacije putem kojih uz pomoć mobilnog uređaja možete kontrolisati i pratiti parametre kao što su temperatura, vlažnost vazduha i osvetljenje, iskorak su koji će olakšati svakodnevne aktivnosti. Više ne morate brinuti za idealnu temperaturu tokom vrelog letnjeg dana, već na jedan klik možete podesiti sve.

Tople boje postaju sve popularnije, sa nijansama poput smeđe i zelene koje stvaraju umirujući i udoban osećaj. Ove sezone je u modi i kraljevsko plava boja koja je idealna za detalje, koji će se lepo uklopiti uz neutralne nijanse.

Uređenje doma u 2023. godini fokusira se na održivost, minimalizam, tehnologiju i odabir detalja u toplim nijansama. Kombinacija ovih trendova stvara udoban i moderan dizajn uz vaš lični pečat, te se ovog proleća osmelite i osvežite vaš dom.

 

 

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook