WELLPORT KONDOMINIJUM: BUDUĆNOST SAVRŠENOG STANOVANJA JE STIGLA!

Potreba za komfornim životnim stilom postala je osetnija nego ikad pre. To se vidi iz činjenice da su, tokom poslednjih nekoliko godina, luksuzni stambeni kompleksi u Beogradu zabeležili značajan porast potražnje.

Dokazano je da životno okruženje igra značajnu ulogu u našem mentalnom i fizičkom blagostanju, pa tako ne treba da čudi zašto je tako lako navići se na kvalitet i komfor stanovanja.

Mnogi misle da je luksuz uživati u bogatstvu. Međutim, istina je da luksuz zapravo predstavlja uživanje u slobodi.

Vaša nova sloboda nalazi se na Novom Beogradu, u kondominijumu Wellport.

Živeti ugodno postala je potreba, a ne luksuz

Kondominijum kao jedinstveni koncept stanovanja polako je ušao u naš glavni grad i od samog početka je osvojio srca njegovih stanara.

Nov stil života. Nov način slobode. Novi Beograd vam donosi novu luku život – Wellport.

Nemojte se libiti da birate samo najbolje za sebe i svoje najmilije. Mesto gde živite direktno utiče na kvalitet vašeg života i prednosti koje ćete postići daleko prevazilaze sve moguće rizike.

Modernizacija i sofisticiranost gradnje, kao i zahtevi za boljim i sigurnijim okruženjem bili su povod da renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, poznat po izgradnji stambenih i poslovnih kompleksa u centralnoj i istočnoj Evropi, na naše prostore donese doslovce budućnost stanovanja. Stručnost, sigurnost, estetika i kvalitet su samo neki od mnogih faktora koji su promenili način razmišljanja ljudi i ubedili ih da napuste misao o posedovanju ”običnog” doma. Raskošni stanovi Wellport kondominijuma imaju niz opipljivih pogodnosti zbog kojih ćete biti zadovoljni svakog dana i svakog minuta.

Boravak u komfornom okruženju

Život u kondominijumu nije ispunjen samo vrhunskim sadržajima, već je i oplemenjen sa puno zelene površine, parkova i drveća, koji osiguravaju da udišete samo svež vazduh i gledate u umirujuće zelenilo. Ovi stanovi pružaju osećaj da ste zaista ”kod kuće” i predstavljaju glavni pokazatelj dobrog i kvalitetnog načina života.

Uživanje u odličnim pogodnostima

Šta je sledeće što vam padne na pamet kada završite sa izborom lokacije? To su jedinstvene pogodnosti koje će vam omogućiti ispunjen stil života. Enterijer zaista definiše kvalitet života, a sobe dizajnirane na pedantan način koji garantuje udobnost u svakom trenutku su ključna karakteristika Wellport kondominijuma.

Istovremeno ste udaljeni od gradske vreve, a na korak od vas su sve neophodne ustanove, poput: škola, vrtića, marketa, tržnih centara, sportskih i ostalih porodičnih sadržaja.

Sigurnost i bezbednost nemaju cenu

Koncept kondominijuma podrazumeva vrhunski sistem bezbednosti stanovanja, budući da postoji recepcija sa profesionalnim obezbeđenjem i da je čitav prostor prekriven video nadzorom. Stanarima je dodatno na raspolaganju profesionalno održavanje, kartični pristup, podzemna garaža i privatni park, koji pored prostora za šetnju i odmor, sadrži i dečje igralište, teretanu na otvorenom, i kutak za kućne ljubimce.

Moderan koncept stanovanja

Ideja koja stoji iza koncepta Wellport kondominijuma osigurava povratak mirnom načinu života, daleko od uobičajene gradske buke, a opet blizu svih bitnih dešavanja i aktivnosti.

Obezbedite sebi i svojim najbližima budućnost stanovanja kakvu ste oduvek želeli i usidrite se u luku dobrog života – Wellport.

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova u prvom kondominijumu na Novom Beogradu je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook