ZAŠTO SU KONDOMINIJUMI TOLIKO POPULARNI

Kondominijum je savremen koncept stanovanja koji je veoma popularan u svetu zato što svojim stanarima nudi sve ono što je neophodno za udobniji, sigurniji i lakši život.

U mnoštvu novih urbanih modela stanovanja kondominijumi se izdvajaju, između ostalog, zato što na najbolji način kombinuju stanove koji pružaju privatnost i intimu, i dodatne zajedničke sadržaje koji samo stanarima kompleksa nude niz mogućnosti da se zabave, rekreiraju, opuste…

Osim toga, kondominijumi su popularni i zato što svojom arhitekturom, izborom materijala i načinom gradnje, pokrivaju i estetske i ekološke aspekte, i na taj način zadovoljavaju potrebe dinamičnog života poslovnih ljudi, porodičnih, mladih koji tek počinju svoj samostalni život, ali i onih koji uživaju u svojim penzionerskim danima.

Zahvaljujući renomiranoj izraelskoj kompaniji Shikun & Binui Group i Srbija je dobila prve kondominijume: Central Garden u starom jezgru Beograda, kao i Voždove kapije na Voždovcu, a uskoro će i Novi Beograd dobiti svoj prvi kondominijum Wellport. Nalaziće se uz najveći poslovni park Airport City, a na istoj lokaciji, u Ulici Tadije Sondermajera, otvoreni su prodajna kancelarija i pokazni stan.

Prvi kondominijum na Novom Beogradu je idejno osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer, a projektovan je tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Svaka struktura stana u ponudi ima više tipova različitog enterijerskog rešenja koji mogu da odgovore željama i potrebama najzahtevnijih kupaca.

Wellport će imati najviši stepen sigurnosti koji uključuje dvadesetčetvoročasovni video nadzor, centralnu recepciju, kartični pristup, kao i profesionalno održavanje, podzemni parking i privatni park.

Takođe, o svemu tome brinuće profesionalci, svako u svom segmentu, tako da stanarima preostaje samo da uživaju.

Posebna pogodnost koju ovaj kondominijum nudi je Smart House sistem koji korisnicima omogućava da uključuju i isključuju svetla u stanu, grejanje, podižu i spuštaju roletne… kada su van svog doma. U Wellport kondominijumu svi tipski stanovi će imati ugrađenu pripremu za brzu iplementaciju Smart House sistema, dok će stanovi na penthaus nivou imati ugrađen celokupan sistem sa osnovnim paketom kontrola, koji korisnici mogu da nadograde. Reč je o pet osnovnih funkcionalnosti: kontrola bojlera, podnog grejanja, klima uređaja, roletni i kalorimetra za potrošnju grejanja. Sve funkcionalnosti se kontrolišu pomoću besplatne aplikacije na telefonu, tabletu ili kompjuteru.

Dakle, Wellport nudi sve ono što čini pravi dom: centralno mesto života, ono odakle sve počinje i čemu jedva čekamo da se vratimo, ono što zovemo mirnom lukom, i to na ekskluzivnoj lokaciji. Prvi kondominijum na Novom Beogradu će se nalaziti u srcu centralne poslovne zone, u neposrednoj blizini dva najveća tržna centra u regionu, kao i škole i fakulteta, atraktivnih restorana i kafea, bioskopa, biciklističke staze uz reku…

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

 

Podelite:
Share on Facebook
Facebook