DA LI STE NEKADA PROSLAVILI USKRS U VAŠEM PARKIĆU? INVESTITOR SHIKUN&BINUI EUROPE PRIREDIO IZNENAĐENJE SVOJIM NAJMLAĐIM STANARIMA

Proleće je jedno od najlepših godišnjih doba, jer se cela priroda budi i mami nas svojim mirisima, veselim i razigranim bojama da izađemo iz naših domova. Parkić ispred zgrade često je najslađe mesto i prvi izbor za igru, rekreaciju i druženje, ali za pojedine i mesto prazničnih okupljanja.

Kakav je osećaj da ih samo njihov park uvek čeka i da im svako godišnje doba, ali i praznik, donose nove radosti najbolje znaju svi oni koji su odlučili da svoje porodično gnezdo sviju u kondominijumima Voždove kapije i Wellport.

Naime, investitor Shikun&Binui Europe već godinama vodi računa da najmlađi stanari svaki praznik dočekaju na najlepši mogući način, kako deci i dolikuje – uz igru, pesmu i poklone i to u njihovom parku.

Poznato je da se mališani rado zavlače na skrovita mesta, sami prave kućice od jastuka ili se kriju ispod stolova. Ove godine, pred uskršnje praznike u dvorištu njihovog kondominijuma čekalo ih je iznenađenje. U kućicama dekorisanim uskršnjim motivima krili su se posebni čokoladni darovi koje je za njih tu ostavio uskršnji zeka. Kako je svaka kuća veselija sa muzikom, divne dečje pesmice upotpunile su njihovu radost, a njihova radost, smeh i razigranost izmamili su osmehe svim komšijama u kondominijumima na Voždovcu i Novom Beogradu.

Uskrs je uvek najlepši kod kuće, zato je važno pronaći i izabrati pravu luku za budući dom.

Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u kondominijumima investitora Shikun & Binui Europe je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook