PRAVILA I USLOVI KORIŠĆENJA BLOGA PORT OF LIFE

Prihvatanje pravila i uslova korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate Pravila i uslove korišćenja pre nego što počnete da koristite blog Port of Life. Korišćenjem bloga potvrđujete da prihvatate ili se slažete sa Pravilima i uslovima korišćenja bloga Port of Life, kao i da prihvatate i potvrđujete da ste saglasni i da ćete se pridržavati ovih Pravila i uslova korišćenja. Ako ne prihvatate ova Pravila i uslove korišćenja, ne smete pristupiti blogu Port of Life, niti ga koristiti.

Blog Port of Life sadržaje objavljuje u dobroj nameri, a Vi ih koristite na vlastitu odgovornost i blog Port of Life se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup blogu Port of Life i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Izmene u pravilima i uslovima korišćenja

Blog Port of Life zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja bloga Port of Life, bez obaveze prethodne najave. Blog Port of Life zadržava pravo da po sopstvenom nahođenju u svakom trenutku, bez prethodnog obaveštavanja, ukloni ili onemogućimo pristup bilo kom sadržaju za koji se utvrdi da predstavlja kršenje odredaba ili da je na drugi način štetan za blog Port of Life.

Ukoliko nastavite da koristite Sajt nakon objavljivanja izmenjenih Pravila i uslova korišćenja znači da prihvatate i da ste saglasni sa promenama.

Lična, autorska i druga prava

Celokupan sadržaj na blogu Port of Life podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije i ne sme se preuzimati, reprodukovati, distribuirati, modifikovati, javno prikazivati, objavljivati i  koristiti u komercijalne svrhe bez pristanka bloga Port of Life, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta blogu Port of Life ili bilo kom trećem licu.

Oglašivači

Blog Port of Life pored vlastitih sadržaja objavljuje i sadržaje partnera i oglašivača i nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na blogu Port of Life.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Blog Port of Life poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika, a informacije i lične podatke o njima može prikupljati samo uz njihovu saglasnost, a u svrhu informisanja korisnika i preciznijeg uvida u potrebe korisnika i kvalitetnijeg sadržaja bloga Port of Life.

HVALA ŠTO ČITATE BLOG PORT OF LIFE

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook