ZAŠTO JE NOVI BEOGRAD NAJPOŽELJNIJE MESTO ZA ŽIVOT

Verovatno znate da je Novi Beograd jedna od 17 beogradskih opština, kao i da su ga sazidale vredne ruke omladinaca na radnim akcijama posle Drugog svetskog rata. Međutim, u vezi sa Novim Beogradom postoji niz veoma zanimljivih činjenica koje služe na ponos onih koji tamo žive, ali i kao motiv mnogima da što pre postanu Novobeograđani.

Krenimo redom…

Stanovnici Novog Beograda su dugovečniji od svih ostalih žitelja prestonice!
Prema podacima Sekreterijata za upravu – Sektora statistike, prosečna dužina života stanovnika opštine Novi Beograd je 77,5 godina.

Među stanovnicima Novog Beograda je najviše milionera!
Prema izveštaju Poreske uprave 4.496 građana čija je ukupna zarada 2017. godine bila 10,7 milijardi dinara, živi na levoj obali Save.

Novi Beograd je najmlađa opština koja se najbrže razvija!
Omladinske i frontovske radne brigade započele su izgradnju Novog Beograda 11. aprila 1948. godine, a 30. maja 1952. obrazovana je Opština Novi Beograd. Danas taj deo grada zauzima 4.074 hektara na kojem se nalaze mnogobrojni stambeni blokovi, ali i škole, vrtići, bolnice, sportski centri, Muzej savremene umetnosti, Beogradska arena, dva najveća tržna centra u Srbiji, šetališta pored reke, parkovi.

I to nije kraj.

Novi Beograd nastavlja da raste zbog čega je postao najpoželjnija beogradska opština za život, ali i za uspon poslovne karijere i biznisa. Samo Novi Beograd ima Airport City – najveći poslovni park u Srbiji, a uskoro će u komšiluku tog kompleksa biti izgrađen i Wellport – prvi kondominijum na Novom Beogradu.

Renomirana izraelska kompanija Shikun&Binui Group ponudiće našem tržištu 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica čiji stanari će na raspolaganju imati privatni parking, igralište za decu i park zatvorenog tipa, stalni video nadzor, obezbeđenje i profesionalno održavanje.

Sviđa vam se sve ovo što ste pročitali? I vi želite da postanete Novobeograđanin? Niste jedini i zato požurite da rezervišete svoje parče Novog Beograda!

Wellport ekskluzivno zastupa CBS International – vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook