DEDA MRAZ OBRADOVAO NAJMLAĐE U WELLPORT KONDOMINIJUMU

Novogodišnji i božićni praznici su idealna prilika da vreme provedemo sa porodicom i prijateljima, kao i da se družimo sa komšijama koje uglavnom viđamo samo u prolazu.

Izraelski investitor „Shikun & Binui Europe“ je ove godine, po prvi put, organizovao  novogodišnju zabavu za stanare Wellport-a, prvog kondominijuma na Novom Beogradu.

Najmlađi su imali priliku da učestvuju u zabavnom dečjem kvizu, da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom i naravno uživaju u onom najlepšem što praznici donose – poklonima i slatkišima.

Za dobru atmosferu bila je zadužena glumica i voditeljka Borka Tomović koja je najavila da će hodnike kondominijuma uskoro ukrasiti prava mala umetnička dela dece iz Predškolske ustanove „11.april“, čime se nastavlja tradicija ulaganja u najmlađe i njihovo pravilno odrastanje.

Organizovanjem aktivnosti ovog tipa, investitor „Shikun & Binui Europe“ podstiče negovanje dobrih porodičnih i komšijskih odnosa, kao i kreiranje vesele praznične atmosfere u kondominijumu.

Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u kondominijumima investitora Shikun & Binui Europe je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook