KOJE SU PREDNOSTI KUPOVINE STANA U IZGRADNJI

Sve je više kupaca koji stanove kupuju i pre nego što su gotovi, često već u prvoj fazi izgradnje. Mnogo je razloga za to.

Pre svega, to je odličan način da se uštedi novac.

Stanovi u izgradnji su često jeftiniji od već gotovih stambenih jedinica, a i banke odobravaju kredite.

Osim ove pogodnosti, stan u izgradnji kupci mogu da modifikuju i personalizuju.

Životni prostor koji je prilagođen potrebama, stilu života i estetskim standardima stanara još pre nego što se oni usele, ubrzava prilagođavanje novom životnom prostoru, selidbu čine lakšom i manje stresnom.

Kroz modifikacione radove tokom gradnje, kupci sami utiču na to kako će enterijer izgledati, a mogu i da se konsultuju sa stručnjacima. Tako na primer, prilikom kupovine stana u prvom kondominijumu na Novom Beogradu – Wellport, ceo tehnički tim iz svih oblasti gradnje i opremanja enterijera, je na usluzi kupcima. To konkretno znači da im se pruža mogućnost da investitoru dostave kompletne projekte koji obuhvataju sve radove, a ne samo izbor završnih obrada.

Sve više kupaca nameštaj, tepihe, zavese, boju zidova u svom životnom prostoru vezuje za boju parketa, prozora i vrata, zbog čega je veoma važno da sve to znaju unapred i da mogu da utiču na izbor materijala ukoliko kupuju stan u izgradnji.

Prilikom kupovine stana u izgradnji možete sami da birate pločice, kao i da utičete na raspored pregradnih zidova, utičnica, organizaciju kuhinje u vidu takozvanog ostrva ili tradicionalbih dvorednih.

Da li možete da pretpostavite koje izmene kupci najčešće traže? Možda neočekivano, ali najčešće izmene koje žele odnose se na pozicije elektro-izvoda, dakle na to gde će u sobama biti utičnice za struju i prekidači za svetlo.

Za stan u izgradnji mnogi se odlučuju i zato što u tom slučaju dobijaju garanciju od pet godina na kvalitet instalacija, građevinskih i zanatskih radova. Takođe, predviđena je garancija za ugrađenu opremu, a period garancije određuje proizvođač.

Zamislite da pet godina ne morate da brinete o tome da li će se nešto pokvariti ili polomiti, da li će u stanu nešto da curi ili ne radi kako treba?

Kakav luksuz!

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook