SIGURAN INVESTITOR – SIGURAN KVALITET

Kada se radi o životnom prostoru nas i naše porodice, onda je svaki detalj pri njegovom odabiru od izuzetne važnosti. Sve što želimo da osetimo jeste toplina, udobnost i sigurnost koji nam pruža naš dom nakon dugog i napornog dana.

Zbog toga, jako je važno da tokom kompletnog procesa kupovine, koji nije nimalo lak, imamo mogućnost da se oslonimo na investitora koji će nam pružiti ono što tražimo – naše idealno mesto za život.

Renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, poznat je po izgradnji stambenih i poslovnih kompleksa u centralnoj i istočnoj Evropi, dok se u našoj zemlji njegovo ime vezuje za stručnost, sigurnost, estetiku i kvalitet, koji se najbolje ogledaju u već završenim projektima u Srbiji, ali i onima koji su trenutno u izgradnji i iz faze u fazu privlače sve veći broj kupaca, poput prvog kondominijuma u centru Beograda – Central Garden, Voždovih kapija koje su trenutno u četvrtoj fazi izgradnje, kao i Wellport na Novog Beogradu, takođe kondominijum koji se ovih dana bliži useljenju druge faze kompleksa, dok je naredna 3. faza već u pretprodaji.

Inače, ovaj vid stanovanja posebno je koncipiran tako da ispunjava najviše standarde u pogledu dizajna, sigurnosti, udobnosti, privatnosti, uz ispunjenje najviših ekoloških standarda. Njegovim stanarima na raspolaganju je recepcija 24 sata svakoga dana u nedelji, profesionalno održavanje, video nadzor, kartični pristup, podzemna garaža i privatni park, koji pored prostora za šetnju i odmor, sadrži i dečje igralište, kutak za kućne ljubimce…

O tome koliko su zaista uspešni na našem tržištu nekretnina govori i nedavna nagrada koja im je uručena od strane uglednog magazina CIJ za najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu – prvi kondominijum na Novom Beogradu.

Da se radi o investitoru kome možete pokloniti svoje poverenje, dovoljno je navesti i neke od projekata koje je Shikun & Binui Group realizovala na globalnom nivou, kao što su izraelski parlament Knesset, najveća izraelska elektrana – Orot Rabin u Haderi, luke Ashdod i Haifa, Crvena linija lake železnice Tel Aviva, Trans-Izraelski autoput, tuneli, bolnice, univerzitetski kampusi…

Ostvarite svoje i snove svoje porodice i poklonite poverenje sigurnom investitoru. Odaberite Shikun & Binui Group i budite uvereni da ćete uploviti u dobar život i svoju sigurnu luku.

Ekskluzivni zastupnik za prodaju Wellport stanova je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo  Cushman & Wakefield Grupe.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook