PREDNOSTI ŽIVOTA U VIŠESPRATNICI

“Jednom kada okusite let, hodaćete zemljom s očima okrenutim prema nebu“ reči su čuvenog umetnika Leonarda da Vinčija, sa kojim bi se mnogi složili.

Zahvaljujući modernim tehnologijama i savremenim izumima, čini se da čovek nikad nije bio bliži da, barem delimično, utoli ovu iskonsku žudnju – da se nađe među oblacima i uživa u božanstvenom pogledu iz „ptičije perspektive“ na prelepe predele našeg grada.

Iako možda putovanje avionom ne traje dovoljno dugo ili nije toliko često koliko bismo mi to želeli, postoje moderni objekti, neki bi rekli čuda savremene arhitekture, koji nam omogućavaju da se nađemo bezbedni među oblacima. Zapravo, da živimo među njima. Pogađate, u pitanju su višespratnice, te moderne lepotice koje krase lica sve većeg broja gradova.

Osim toga što najbliže zadovoljavaju iskonsku ljudsku potrebu za „šetnjom među oblacima“, postoje mnoge druge pogodnosti života u njima.

Predivan pogled koji “puca“ sa prozora, učiniće da svaki vaš dan započne spektakularnim prizorom koji će vam nahraniti dušu i srce, dajući vam dovoljno energije za izazove koji predstoje u toku dana. Ceo grad naći će vam se na dlanu, a ono što je najbolje jeste da bez obzira na visoku spratnost, možete da uživate u samoj terasi i prvoj jutarnjoj kafi, što je retkost za višespratnicu.

Privatnost je još jedna dodatna privilegija stanara višespratnice. Na ovom mestu saobraćajnu buku i drugu gradsku vrevu zamenjuju tišina, mir i spokoj, koji su preko potrebni za srećniji život.

Pored predivnog pogleda, uživaćete posmatrajući i ptice u letu, koje će vam biti prve komšije, dok komarci baš i nisu viđeni gosti višespratnica.

U sklopu prvog kondominijuma na Novom Beogradu – Wellport, u toku je treća faza izgradnje u okviru koje niče raskošna lepotica od 22 sprata. Svi stanovi su koncipirani tako da zadovolje i najviše standarde u pogledu komfora, ekskluzivnosti, estetike i funkcionalnosti, sa širokom ponudom stanova svih struktura.

Odlučite se za Wellport i uplovite u svoju mirnu luku srećnog života.

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook