ZAŠTO JE VAŽNO USIDRITI SE

„Ako ne znaš prema kojoj luci ploviš, nijedan vetar ti nije povoljan, rekao je Lucije Enej Seneka. I bio je u pravu.

Veoma je važno da svako od nas ima gde da se usidri, jer je luka naše utočište, ali i polazna tačka odakle se upuštamo u nove izazove. Luka je mesto sigurnosti i novih, neograničenih mogućnosti.

Upravo zbog toga je prvi kondominijum na Novom Beogradu – Wellport – prava luka dobrog života. Svojim stanarima će pružiti mir, sigurnost, udobnost, ali i mesto odakle mogu da se otisnu u nove pobede. Pokazni stan i prodajna kancelarija su otvoreni u Ulici Tadije Sondermajera, a ekskluzivnu priliku da saznaju koje će sve pogodnosti imati na raspolaganju kupci Wellport stanova, imali su predstavnici medija.

U obilazak uzornog stana goste je povela Mina Kalezić, direktorka marketinga i prodaje vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe. Gostima je prezentovana ponuda završnih radova vrhunskog kvaliteta, kao i dodatni sadržaji savremenog stambenog kompleksa.

„Wellport gradi renomirana internacionalna komapanija Shikun & Binui Group, a svojim stanarima će pružiti privatni park, centralnu dvadesetčetvoročasovnu recepciju, obezbeđenje, video nadzor, profesionalno održavanje, garažu, kartični pristup. Prvi kondominijum je osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer i to tako da s pravom može da se nazove – luka dobrog života“, rekla Mina Kalezić i zamolila goste da učestvuju u kićenju novogodišnje Wellport jelke.

Umesto novogodišnjih ukrasa, predstavnici medija su na jelku kačili svoje poruke o tome šta je za njih sigurna luka i zašto je važno usidriti se.

Evo nekoliko najlepših:

„Porodica je moja sigurna luka. Uz svog supruga i decu se opuštam nakon napornog radnog dana, uz njih dobijam krila i snagu za nove poduhvate.“

„Sigurna luka za mene su moji prijatelji. Druženje sa ljudima koje volim za mene je više od zabave. Ta međusobna razmena pozitivne energije me relaksira ali i inspiriše.“

 “Park u kojem trčim svakoga jutra je moja sigurna luka, mesto koje mi pruža energiju potrebnu da se suočima sa svim zadacima koje će mi dan doneti.”

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook