ŽIVOT U KONDOMINIJUMU – ZDRAVO OKRUŽENJE ZA ZDRAVIJE I LEPŠE MISLI

Kakve su ti misli, takav ti je život – kaže izreka. A kako stimulisati dobre, pozitivne i prijatne misli? Između ostalog i okruženjem u kojem živimo. Zbog toga je veoma važno da pažljivo biramo svoj životni prostor i da on bude takav da reflektuje osećaj ispunjenosti i zadovoljstva sopstvenim životom.

Imajući u vidu tu činjenicu, arhitekta Rami Wimmer projektovao je Wellport kondominijum na Novom Beogradu. Ostvario je težnju mnogih svojh kolega koji su težili istom cilju – da arhitekturom poboljšaju život ljudi. Zato Wellport predstavlja veoma prijatno mesto za stanovanje koje se nalazi u mirnom delu Novog Beograda, blizu reke, izolovan od velikih saobraćajnica, a opet dovoljno blizu svega što je savremenom čoveku neophodno za udoban i komforan život.

Luksuz. Privatnost. Sigurnost. Funkcionalnost.

Wellport kondominijum je moderan stambeni kompleks koji čine četiri zgrade i zajednički sadržaji na otvorenom, koje mogu da koriste isključivo stanari. Pored stambenog dela, čine ga i zelene površine, atraktivan privatni park, teretana na otvorenom i dva dečija igrališta. Od posebnog značaja je i prostrana podzemna garaža sa sa kartičnom kontrolom pristupa.

Kada kažemo luksuzni stanovi, sigurno ne mislimo na lepu zgradu sa velikim stanovima, a u neposrednom komšiluku se nalaze stare, oronule zgrade, neuređeno okruženje i neorganizovana infrastruktura, što je čest slučaj u našoj prestonici. Stanari Wellporta kroz svoje prozore gledaju zelenilo, park, šetalište… koji imaju profesionalno održavanje i zato su uvek čisti i uredni, a na stanarima je samo da uživaju u lepšoj strani života jer su tako izabrali kupovinom stana u kondominijumu.

Kupovina stana u kondominijumu je i kupovina mirnog sna jer tu sve funkcioniše kako treba. Nikada nećete doći u situaciju da vam dan pokvari neki ružan prizor pod prozorom ili na zelenoj površini kondominijuma. Takođe, dobra stvar je i što zahvaljujući konstantnom video nadzoru i profesionalnom obezbeđenju, stanari ne moraju da brinu o svojoj bezbednosti. Tome doprinosi i činjenica da je Wellport isključivo stambeni kompleks, bez lokala za prodavnice i razne druge delatnosti, što znači da nema slučajnih prolaznika i da pristup kondominijumu imaju isključivo stanari.

Kvalitetni sadržaji u najbližem okruženju

Zahvaljujući dobro osmišljenom zajedničkom prostoru između zgrada, nijedan dan ne mora da prođe u dosađivanju. Čak ni u zimskom periodu kada pada sneg jer će ga službe održavanja na vreme očistiti sa površina kojima se kreću stanari. Isto važi i za sva ostala godišnja doba – u jesen se odmah pokupi opalo lišće, a uobičajene prolećne kiše samo doprinose romantici života u kondominijumu. Pogled na lepo uređeno okruženje stanarima je uvek na raspolaganju, kao i šetnja, odmaranje na nekoj od medernih i uvek čistih klupa.

Osobe koje preferiraju bavljenje sportom imaju svoj kutak u okviru kondominijuma. To je teretana na otvorenom sa modernim spravama, kao i brojne staze kroz kondominijum koje su zgodne za džogiranje.

Najlepši sadržaji su namenjeni najmlađim stanarima i njihovim roditeljima ili osobama koje ih čuvaju. U Wellportu postoje dva dečija igrališta na otvorenom, sa specijalnom mekom podlogom.

Za porodice sa decom to znači da ne moraju da odvode decu u igraonice ili udaljene parkove. Dovoljno je da izađu iz zgrade i već se nalaze u vrlo funkcionalnoj i lepoj igraonici na otvorenom.

Bezbednost više nije tema

Budući da je kondominijum kompleks zgrada i sadržaja između njih sa višestrukom zaštitom, briga o bezbednosti je doslovno prošlost. Na ulazu u stambeni kompleks nalazi se recepcija sa profesionalnim obezbeđenjem, a ceo Wellport je pod konstantnim video nadzorom.

Dakle, ukoliko želite da živite bezbrižno i interesantno, sa mnoštvom sadržaja na dohvat ruke, zakažite svoju posetu kondominijumu Wellport. Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u ovom jedinstvenom kondominijumu je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook