VAŠA TERASA – VAŠA OAZA

Dolaskom maja stigli su i dugoočekivani topliji i vedriji dani koji nas mame da što više vremena provodimo napolju. Prijatne temperature i još uvek nežno sunce ispunjavaju nas novom energijom potrebnom za dnevne aktivnosti.

U gradskim uslovima, terasa je naša privatna oaza u kojoj možemo uživati u svežem vazduhu, dok upijamo sunčeve zrake i mirišemo fuziju cvetnih mirisa tek probuđene prirode.

Prilikom izgradnje prvog kondominijuma na Novom Beogradu, mislilo se o svim detaljima, uključujući i terase. Pored toga što ispunjavaju najviše estetske standarde, one su prostrane i po meri i najzahtevnijih stanara.

Ovog proleća uz malo volje i vremena, možete dodatno oplemeniti svoju terasu pomoću nekoliko naših jednostavnih saveta.

Ako želite da imate nešto unikatno i moderno, onda je nameštaj od drvenih paleta pravi izbor za vas. Izrada je veoma jednostavna i zahteva minimum majstorskog umeća i vremena. Možete uživati na svojoj klupici ukrašenoj debelim jastucima različitih boja, dok listate novine i čekate da se prva jutarnja kafa prohladi na stočiću. Svakako, na raspolaganju vam je i veliki izbor gotovog terasnog nameštaja različitog dizajna i dimenzija.

Želite da uživate u cvetnom raju u sred grada? Postoji mnogo različitih vrsta cveća koje će oplemeniti vaš kutak. Naši predlozi su petonije koje cvetaju od ranog proleća do jeseni, nezaobilazne muškatle – puzavice ili gromolike. Verbena je još jedna terasna lepotica koju preporučujemo, kao i begoniju koja cveta od jula do septembra.

Romantiku letnjih večeri dodatno ćete povećati ako terasu ukrasite sijalicama, koje mogu biti u različitim bojama.

Meki tepisi i prostirke za terasu su tu da ovaj kutak pretvore u još udobnije i sigurnije mesto, a mogu se koristiti i kao podloga za vežbanje joge i jutarnje istezanje.

Ukoliko želite još više privatnog prostora gde ćete moći da se prošetate i uživate sa svojom porodicom, moguće je! U sklopu kondominijuma možete uživati u bogatom pejzažnom uređenju privatnog parka, kreiranog kombinacijom prirodnih materijala.

Proleće najavljuje mnogo vedrih i toplih dana – pravi poziv da otvorite vrata svoje zelene oaze za druženja sa prijateljima i porodicom.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Tagovi: , ,
Podelite:
Share on facebook
Facebook