PET RAZLOGA ZAŠTO TREBA KUPITI STAN U KONDOMINIJUMU

Kondominijumi su savremeni stambeni kompleksi koji su odavno osvojili svetske metropole, a poslednjih godina postaju popularni i kod nas, zahvaljujući kompaniji Shikun & Binui Group.

Reč je o renomiranoj izraelskoj kompaniji koja je u Beogradu sagradila Central Garden u starom jezgru Beograda, Voždove kapije na Voždovcu, a uskoro će i Novi Beograd dobiti svoj prvi kondominijum – Wellport. Nalaziće se uz najveći poslovni park Airport City, a na istoj lokaciji u Ulici Tadije Sondermajera, su otvoreni prodajna kancelarija i pokazni stan.

Ukoliko i vi razmišljate o tome da kupite stan u nekom od kondominijuma u Beogradu, nudimo vam pet razloga zbog kojih ćete biti sigurni da je reč o najboljem izboru i investiciji:

Stanovi u kondominijumima pružaju najviši stepen sigurnosti

U mnoštvu novih urbanih modela stanovanja samo kondominijumi nude najviši stepen bezbednosti zahvaljujući centralnoj dvadesetčetvoročasovnoj recepciji, video nadzoru i kartičnom pristupu. Dakle, stanovnici kondominijuma ne moraju da brinu o tome da li će imati svoju privatnost i intimu, ono najpotrebnije svakoj porodici, starijim i mladim osobama, poslovnim ljudima kada se nakon napornog radnog dana vrate kući.

Kondominijumi imaju privatni park i otvoren prostor za rekreaciju

U Beogradu postoje igrališta, parkovi i zelene površine koje može svako da koristi zbog čega njihova bezbednost, komfor i higijena nisu na zavidnom nivou. Međutim, kondominijumi u Beogradu, kao i Wellport koji se tek gradi, imaju parkove i zelene površine koje mogu da koriste isključivo stanari tog stambenog kompleksa. Reč je o zajedničkom sadržaju koji se redovno održava i čisti, a stanarima nudi niz mogućnosti za zabavu, rekreaciju i opuštanje.

Kondominijumi zadovoljavaju visoke estetske i ekološke standarde

Svojom arhitekturom, izborom materijala i načinom gradnje, stanovi u kondominijumima pokrivaju najviše estetske i ekološke standarde i na taj način zadovoljavaju potrebe dinamičnog života poslovnih ljudi, porodičnih, mladih koji tek počinju svoj samostalni život, ali i onih koji uživaju u svojim penzionerskim danima.

Stanovi u kondominijumima su u skladu sa zahtevima energetske efikasnosti

Prilikom kupovine stana važno je informisati se o tome kog je energetskog razreda zgrada u kojoj se stan nalazi, kakvu izolaciju ima. U kondominijumu Wellport je tokom izbora materijala za gradnju akcenat stavljen upravo na materijalima i opremi koja je u skladu sa zahtevima postizanja energetske efikasnosti.

Wellport kondominijum nudi najmoderniju tehnologiju

U prvom kondominijumu na Novom Beogradu svi tipski stanovi će imati ugrađenu pripremu za Smart House sistem, dok će stanovi na penthaus nivou imati celokupan sistem sa osnovnim paketom kontrola. Reč je o najmodernijoj tehnologiji koja će budućim stanarima omogućiti da uključuju i isključuju svetla u stanu, podižu i spuštaju roletne, čak i kada su na drugom kontinentu; da kada se umorni s puta posla ili vraćaju kući, u njihovom domu mogu da ih dočekaju omiljena muzika i topla voda za šolju čaja. Pored toga, paket kontrola Smart House sistema koje će ponuditi Wellport stanovi budući vlasnik stana uvek može da nadogradi u skladu sa ličnim afinitetima i potrebama.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook