STANOVI KOJI SU IDEALNI ZA POSLOVNE LJUDE

„Eh, da mi je posao samo malo bliži stanu, sve bi bilo lakše“, kažu oni koji svakodnevno prelaze kilometre i kilometre od svoje kuće do svog posla i obrnuto.

Da li i vi spadate među njih?

Ukoliko radite na Novom Beogradu – imamo rešenje: Wellport!  To je prvi kondominijum na Novom Beogradu koji je postao adresa vodećih domaćih i inostranih kompanija, a čiji zaposleni željno čekaju priliku da na putu od stana do posla ne moraju da se probijaju kroz saobraćajnu gužvu i „reku automobila“.

Wellport je baš ta prilika – to je sigurna luka koja će se nalaziti tik uz najveći poslovni park u Beogradu Airport City, ali i u blizini mnogih drugih biznis zona, reke, biciklističke staze, škola, fakulteta, institucija kulture i umetnosti, dva najveća šoping centra u gradu…

Zamislite  da vas od kuće do posla deli samo nekoliko minuta vožnje automobilom, gradskim prevozom, ili lagana šetnja i opuštajući pogled na reku… Široki novobeogradski bulevari, ali i biciklističke staze, zaista čine život lakšim.

Umesto da vikendom idete u teretanu, to možete i radnim danima jer se vaš stan nalazi na idealnoj lokaciji i vi svoje slobodno vreme ne provodite u saobraćajnoj gužvi prilikom povratka sa posla.

Kada su stan i posao na istoj lokaciji svi su srećni, ne samo vi. Porodica, prijatelji, čak i vaše kolege jer ste odmorniji, srećniji i samim tim produktivniji na poslu.

Osim ekskluzivne lokacije, Wellport svojim stanarima nudi mnoštvo dodatnih sadržaja koji život čine lepšim, lakšim i komfornijim.

Stanarima će, između ostalog, na raspolaganju biti podzemne garaže sa videom nadzorom i čitačem tablica. To je velika prednost jer obezbeđeno parking mesto i te kako doprinosi tome da dan bude opušteniji i da imate više slobodnog vremena.

Takođe, konstantan video nadzor, recepcija i kartični pristup Wellport kondominijumu, pružaju najviši stepen sigurnosti, a privatni park je mesto gde možete da se opustite nakon napornog radnog dana.

Podelite:
Share on Facebook
Facebook