VOZAČI KOJI NIKADA NEMAJU PROBLEME ZBOG PARKINGA

Postoje vozači koji na putu od posla do kuće manje vremena provedu vozeći se, a više tražeći slobodno parking mesto. Oni nervozni ulaze u svoj dom, treba im duže da se odmore i nerado svoje slobodno vreme provode van kuće jer ih frustrira sama pomisao na to da nakon treninga, posete prijatelja, šopinga, opet treba besomučno da traže slobodno parking mesto. I tako svakoga dana, meseca, godinama.

Na žalost, mnogo je vozača koji svakodnevno kruže oko svojih zgrada u potrazi za slobodnim mestom na kojem će ostaviti svoj automobil. Ne postoji precizno istraživanje koje pokazuje koliko tačno parking mesta nedostaje Beogradu, ali svako ko je makar jednom automobilom posetio našu prestonicu, imao je priliku da se uveri u taj deficit.

S druge strane, postoje vozači koje uvek čeka slobodno mesto za parking i to ono koje su sami odabrali prilikom kupovine stana. Oni ne troše svoje slobodno vreme na traženje parkinga već na uživanje i relaksaciju sa porodicom, prijateljima, na svoj hobi i rekreaciju.

Upravo zbog toga se kupci stanova sve češće opredeljuju za zgrade i stambene komplekse koji imaju parking mesta samo za svoje stanare. Naročito su popularne podzemne garaže, jer su u njima automobili zaštićeni kako od kiše i snega, tako i od preteranog zagrevanja tokom vrelih letnjih dana. Takođe, postoje garaže koje pružaju i više od toga.

Prvi kondominujum na Novom Beogradu – Wellport, pružiće svojim stanarima mogućnost izbora podzemnog parking mesta u garaži sa videom nadzorom i čitačem tablica. Tako će stanari tog savremenog stambenog kompleksa bezbedno i sigurno parkirati svoje automobile bez bojazni od krađe i oštećenja.

Dakle, ako i vi razmišljate o kupovini stana obavezno proverite da li su vam na raspolaganju i parking mesta jer u današnje vreme, dostupnost privatnog parkinga nije samo pogodnost, već prednost koja će vaš život učiniti lakšim, a dan dužim taman za onoliko vremena koliko ste do sada provodili tražeći parking mesto.

Dobar život znači vreme provedeno na pravi način!

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook