ZAŠTO JE KONDOMINIJUM SIGURNA LUKA

U životu je važno ići napred, stremiti višim ciljevima, usavršavati se. Međutim, još je važnije znati da postoji mesto kojem uvek možete da se vratite, koje podrazumeva mir i istovremeno nam pruža neophodnu energiju za ostvarivanje naših ciljeva. Takvo mesto je naša sigurna luka, utočište u kojem se osećamo bezbedno i opušteno.

Kondominijum je upravo to – mesto na kojem se susreću talasi ambicioznosti i relaksacije. U Beogradu ih je nekoliko zahvaljujući renomiranoj izraelskoj kompaniji Shikun & Binui Group koja je Beogradu već podarila Central Garden u starom jezgru grada i Voždove kapije na Voždovcu. Uskoro će i Novi Beograd dobiti svoj prvi kondominijum – Wellport koji će se nalaziti uz biznis park Airport City. Na istoj lokaciji, u Ulici Tadije Sondermajera, otvorena je prodajna kancelarija u okviru koje možete obići pokazni stan.

Osim visokih estetskih standarda, kondominijumi ispunjavaju sve druge kriterijume koji mogu da zadovolje i stanare sa najvišim zahtevima. Udobno smešteni u idili privatnog parka, kreiranog kombinacijom prirodnih materijala i pažljivo koncipiranog pejzažnog uređenja, kodnominijumi su prave oaze koje život čine udobnijim, sigurnijim i lakšim.

Udobno smešteni u idili privatnog parka, kreiranog kombinacijom prirodnih materijala i pažljivo koncipiranog pejzažnog uređenja, kodnominijumi su prave oaze koje život čine udobnijim, sigurnijim i lakšim.

Ovaj savremeni koncept stanovanja je popularan širom sveta, pre svega jer svojim stanarima pruža premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivo odabranu opremu koja je u skladu sa zahtevima energetske efikasnosti.

Podzemna parking-mesta sa videom nadzorom i čitačem tablica, park zatvorenog tipa, recepcija 24/7, kartični pristup, profesionalno obezbeđenje, razlozi su zbog kojih se za kondominijum kaže da je to utočište koje pruža mir ali i snagu za nove pobede.

Upravo takvo utočište će biti i prvi kondonominijum na Novom Beogradu – Wellport – sigurna luka u kojoj su talasi uvek mirni.

Podelite:
Share on Facebook
Facebook