WELLPORT – ZVANIČNO NAJBOLJI STAMBENI KOMPLEKS NA SRPSKOM TRŽIŠTU

Da je prvi kondominijum na Novom Beogradu jedinstven na tržištu postoji mnogo potvrda, pre svega zadovoljni stanari i velika zainteresovanost budućih kupaca, a sada je stiglo i još jedno veliko priznanje.

Na ovogodišnjoj dodeli „CIJ Awards Serbia 2020“ nagrada za Najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu proglašen je upravo Wellport!

Reč je o prestižnim nagradama koje ugledni magazin CIJ već pet godina zaredom dodeljuje najuspešnijim učesnicima na tržištu nekretnina. Ovoga puta, usled pandemije, glasanje i dodela nagrada odražni su u onlajn formatu, okupivši veliki broj učesnika na tržištu nekretnina – konsultante, investitore, predstavnike nekih od najvećih komercijalnih i stambenih projekata, kao i kompanije za upravljanje i održavanje komercijalnih objekata. Nominacije su dodeljene u 17 kategorija, a najbolji su izabrani putem online glasanja, i nezavisnog žirija kompanija učesnika.

Osim kondominijuma Wellport, među nagrađenima je i CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, koji ima ekskluzivno pravo na prodaju stanova u prvom kondominijumu na Novom Beogradu. Ova konsultantska kuća je po peti put nagrađena kao najbolja u konkurenciji domaćih i internacionalnih konsultanata prisutnih na našem tržištu.

 

 

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook