ŽELITE DA KUPITE STAN U BEOGRADU? PROČITAJTE ISKUSTVO IZ PRVE RUKE

„Mislite da je ponuda nekretnina u Beogradu odlična? Tako sam i ja mislila dok nisam rešila da kupim stan. Onda shvatite da je malo onih koji mogu potpuno da zadovolje sve vaše potrebe i životne navike“, počinje svoju priču Suzana, koja je objasnila zašto je, posle nekoliko meseci traženja i razgledanja, izabrala stan u izgradnji, i to u prvom kondominijumu na Novom BeograduWellport.

„Mnogo je razloga zbog kojih sam se odlučila za Wellport. Prvi – do kancelarije u kojoj radim treba mi samo nekoliko minuta, a kada dođe vreme da moja ćerka krene u školu moći ćemo da biramo između nekoliko opcija. Ali, ono što me je, zapravo, oduševilo kod Wellporta je činjenica da je odvojen od gradske buke i gužve, a istovremeno je sve blizu. Kad kažem – sve, bukvalno to i mislim. Novi Beograd je poslednjih godina zaista postao centar zbivanja. Šoping centri, bioskopi, pozorišta, restorani, kafići, ali i reka i biciklistička staza, sve je na dohvat ruke. Ipak, ako nemam vremena ili mi se jednostavno ne ide, ostajem u kompleksu, jer kondominijum već sadrži park samo za stanare, igralište za decu, prostor za kućne ljubimce, teretanu na otvorenom“, objašnjava Suzana prednosti svoje nove adrese u dahu.

Ističe da je i poverenje investitoru čiji je projekat bilo bitan faktor u odlučivanju. „Reč je o izraelskoj kompaniji Shikun & Binui Group koja je kod nas već završila niz stambenih i poslovnih projekata, a imam i prijatelje koji žive u Central Gardenu koji su takođe oni radili, pa sam izbegla sva neprijatna iznenađenja. To su kvalitetne, moderne i lepe zgrade, a stanovi su stvarno vrhunskog kvaliteta. Takođe, stan u izgradnji je povoljniji od već gotovog, a pored toga, stanovi u Wellportu će imati ugrađenu i pripremu za Smart House sistem. Moja sestra, koja živi u SAD, odavno to ima u svom stanu i može da uključuje grejanje i bojlere kada nije kod kuće, i ta ideja mi je fantastična – da je sve već „natempirano“ kad dođem s posla, a mogu i daljinski da ugasim svetla, ako sam zaboravila kad sam izlazila“, kaže Suzana i na kraju ističe da je prilikom izbora presudila – bezbednost.

„U kondominijumu se živi kao u nekom dobrom hotelu – na ulazu je recepcija i profesionalno obezbeđenje, a video nadzor celog prostora je non-stop. Nemoguće je da neko dođe nenajavljen! Odlično je i to što podzemne garaže imaju kartični pristup i čitače tablica, mada ja tek planiram da kupim automobil. Biće to moj sledeći šoping iz snova“, kaže Suzana.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook