ZAŠTO SU STANARI KONDOMINIJUMA ZA KORAK ISPRED OSTALIH

Zamislite da ispred svog stana imate park, prostor za šetnju i rekreaciju, koji možete da koristite isključivo vi i vaše komšije. Zamislite, takođe, da do zgrade u kojoj živite ne može da dođe niko ko vam se prethodno nije najavio. Zamislite da uvek imate gde da parkirate svoj automobil.

Stanari Wellport kondominijuma ne moraju ništa da zamišljaju – oni su kupovinom stana u ovom savremenom stambenom kompleksu dobili pregršt dodatnog sadržaja koji život čini udobnijim, bezbednijim i lakšim. Na samom ulazu u kompleks nalaze se recepcija i profesionalno obezbeđenje, slično kao u hotelu. Samo najavljeni gosti mogu da uđu.

Čitav stambeni kompleks, koji se zida u Ulici Tadije Sondermajera 1, ima video nadzor non-stop, tako da je bezbednost u prvom novobeogradskom kondominijumu na najvišem nivou. Stanari Wellporta ne moraju da brinu ako nisu zaključali svoj automobil ili je dete ostavilo bicikl ispred zgrade.

Ni o higijeni ne moraju da brinu, jer je profesionalno održavanje parka i celog kompleksa takođe obezbeđeno. Sprave za vežbanje, na primer, koje se nalaze u javnim parkovima širom grada, može svako da koristi, kao i klupe za odmor. U kondominijumu takve stvari su na raspolaganju isključivo stanarima, a čišćenje obavljaju profesionalci.

Stanovi u Wellport kondominijumu zadovoljavaju najviše estetske i ekološke standarde zahvaljujući arhitekturi celog kompleksa, izboru materijala i načinu gradnje. Posebna pažnja usmerena je na energetsku efikasnost koja je postignuta izolacijom, ali i pripremom za Smart House sistem koji omogućava daljinsko upravljanje rasvetom, podnim grejanjem, bojlerima…

Kada se svemu navedenom doda izuzetno dobra lokacija – blizina reke, škola, institucija kulture i umetnosti, jedan od najvećih tržnih centara u regionu… jasno je zbog čega je kondominijum na Novom Beogradu toliko popularan, a njegovi stanari u velikoj prednosti.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook