STANARI KOJE NIKADA NE BRINU OPALO LIŠĆE, SNEG, LED…

Jesen kuca na vrata. Opalo lišće uskoro će postati sastavni deo scenografije Beograda. Žuto, braon, oranž… lišće će prekriti ulice i otežati hodanje.

Stanari kondominijuma ne brinu zbog toga jer savremeni stambeni kompleksi u kojima žive imaju profesionalno održavanje i uvelo lišće se redovno skuplja i sklanja.

Takođe, stanari kondominijuma ne brinu ni kada stigne zima i padne sneg. Privatni park i prostor za rekreaciju, koji samo oni mogu da koriste, redovno se čiste. U čitavom kompleksu higijena je na najvišem nivou.

I vlasnici automobila uživaju u jeseni i zimi, bez obzira na vremenske uslove, na opalo lišće, sneg ili led. Central Garden koji se nalazi u starom delu Beograda, Voždove kapije na Voždovcu i Wellport koji će uskoro biti gotov na Novom Beogradu imaju parking mesta samo za svoje stanare, i ta mesta se redovno čiste kako bi korisnicima uvek bili dostupni.

Stanari kondominijuma se, zapravo, raduju svakom godišnjem dobu jer mogu bezbrižno da uživaju u svemu što svako od njih donosi.

Tokom proleća i leta uvek pokošeni travnjaci su idealni za šetnju, odmor, uživanje i bezbrižnu dečiju igru.

Jesen je romantična zbog bogatog spektra boja koje samo priroda može da priušti, a sneg tokom zime je nezamenljiv ukras eksterijera koji doprinosi veselom novogodišnjem raspoloženju.

 

 

Podelite:
Share on Facebook
Facebook