DA LI ZNATE GDE U BEOGRADU UZ STAN DOBIJETE I PARK NA KORIŠĆENJE?

Veličina i dobar raspored prostorija, kao i lokacija, su presudni prilikom izbora nekretnine. Međutim, sve je više kupaca koji prilikom kupovine stana žele da uz sve nabrojano imaju i prostor za šetnju, rekreacijiu, opuštanje.

Oni zbog toga biraju stanove u kondominijumima jer ti savremeni stambeni kompleksi sadrže zelene površine dostupne isključivo stanarima.

Central Garden u starom jezgru Beograda, Voždove kapije na Voždovcu, a uskoro i Wellport na Novom Beogradu, su prvi kondominijumi u Beogradu koje je izgradila kompaniji Shikun & Binui Group, a koji su prave oaze mira, komfora i udobnog života.

Kondominijumi svojim stanarima nude najviši stepen bezbednosti zahvaljujući centralnoj dvadesetčetvoročasovnoj recepciji, video nadzoru i kartičnom pristupu.

Takođe, svojom arhitekturom, izborom materijala i načinom gradnje, stanovi u kondominijumima pokrivaju najviše estetske i ekološke standarde, kao i mogućnost izbora podzemnog parking mesta.

Međutim, mnogim kupcima stanova je najvažnije to što kondominijumi imaju ograđene zelene površine koje su dostupne isključivo stanarima tog stambenog kompleksa. Reč je o zajedničkom sadržaju koji ima profesionalno čišćenje i održavanje svakoga dana, a stanarima nudi niz mogućnosti za zabavu i opuštanje.

Zamislite kako je lepo nakon napornog radnog dana leškariti na travnjaku ispred svog stana, preskakati vijaču, raditi jogu… ili sedeti na klupi i uživati u bezbrižnoj igri svog deteta.

I vlasnici pasa vole kondominijume jer se u njima nalaze i ograđeni prostori rezervisani isključivo za njihove kućne ljubimce. To je veoma važno jer se psi šetaju najmanje tri puta dnevno i zato je razumljivo koliko je vlasnicima važno da ti izlasci iz kuće budu praktični, komforni, uživanje, a ne samo obaveza, i za njih i za ljubimce.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook