MESTO NA KOJEM JE PORODICA NAJSIGURNIJA

Kada donosite jednu od najvažnijih odluka u životu, kao što je kupovina nekretnine, sigurnost vaše porodice u novom okruženju vam je na prvom mestu.

Idealno rešenje za bezbrižan porodični životni prostor nude kondominijumi, savremeni stambeni kompleksi, koji svojim stanarima pružaju vrhunski kvalitet gradnje i niz pogodnosti kao što su: privatni park, centralnu dvadesetčetvoročasovnu recepciju, obezbeđenje, video nadzor, profesionalno održavanje, garažu, kartični pristup kompleksu.

To konkretno znači da je ulaz u kompleks organizovan slično kao u hotelu – stanari imaju svoje kartice, a svi posetioci moraju da se prijave na recepciji i mogu da uđu isključivo uz odobrenje osobe kod koje kažu da dolaze. Takođe, ceo kondominijum je pokriven video nadzorom, a podzemni parking prostor i čitačem registarskih tablica..

Osim bezbednosti koja je na najvišem nivou, kondominijumi se od ostalih stambenih kompleksa razlikuju i po tome što je u njima higijena takođe nešto o čemu se svakodnevno vodi računa. Celokupan sadržaj, kao i parking prostor, imaju profesionalno održavanje, tako da stanari ne moraju da brinu o tome da li će ono što ih okružuje biti sređeno, lepo i uvek čisto.

Upravo takav kondominijum biće i Wellport na Novom Beogradu čiji stanari će uživati u udobnosti i sigurnosti sopstvenog doma, kao i u kvalitetnim zajedničkim sadržajima za celu porodicu.

Osim komfora koji nudi ovaj vrhunski organizovan prostor za stanovanje, stanarima će biti dostupne i sve prednosti modernih tehnologija,  jer će Wellport stanovi biti pripremljeni za brzu implementaciju Smart House sistem. Reč je o sistemu koji omogućava podešavanje rasvete u domu čak i kada ste kilometrima daleko, podizanje i spuštanje roletni, uključivanje i isključivanje bojlera i drugih električnih aparata. Sistem je u potpunosti zaštićen i mogu ga koristiti samo vlasnici stanova, što znači da je bezbednost porodice garantovana.

Renomirana izraelska kompanija Shikun & Binui Group zaslužna je što će Novi Beograd dobiti svoj prvi kondominijum, koji je idejno rešenje čuvenog arhitekte Ramija Vimera.

Zato se potpuno opravdano za Wellport kaže da je to luka dobrog i sigurnog života, mesto na kojem je porodica najsigurnija.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook