KOMFORNI STANOVI NISU LUKSUZ

Želite stan u kojem će biti dovoljno prostora za sve članove porodice? Uvek vam nedostaje jedna soba za familiju i prijatelje iz drugog grada ili inostranstva koje biste da ugostite tokom vikenda u svom domu? Možda tek planirate porodicu i želite unapred da obezbedite sigurnu luku u kojoj će biti dovoljno prostora za sve?

Na Novom Beogradu postoji idealno mesto za vas – Wellportprvi kondominijum u tom delu grada, koji sadrži stanove različitih struktura, od studija do petosobnih koji rasporedom prostorija savršeno odgovaraju svakoj porodoci.

Posebno su popularni komforni stanovi na poslednjem spratu koji zahvaljujući svojoj poziciji pružaju dodatnu privatnost, ali i nezaboravan pogled na Beograd.

Zamislite da na svojoj terasi ispijate prvu jutarnju kafu uživajući u pogledu na grad koji se budi, a uveče u društvu najdražiš, opuštate se gledajući zalazak Sunca… To su momenti koji su neprocenjivi.

Neprocenjiva je i ona soba više koja je uvek spremna kada želite drage osobe da ugostite duže nego što traje jedan slavski ručak ili neka druga prilika za tradicionalna, ali i ne planirana okupljanja.

Dragocen je i sav ostali dodatni komfor koji će vam omogućiti vaš novi veliki, prostrani stan. Napokon ćete imate ostavu, prostoriju za pranje i sušenje veša, prostrano predsoblje, sobu za svako dete, toalet za goste, ali i kutak samo za sebe. Možda ćete sada razmisliti i tome da nabavite kućnog ljubimca?

Samo jedan dan nakon što se usidrite u vlastitoj sigurnoj luci dovoljan je da budete sigurni u to da ste doneli mudru odluku i učinili dobru investiciju, zalog za budućnost.

Stanovi veće kvadrature nisu luksuz već potreba, jedino rešenje za udoban, bezbedan i lepši život.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook