SIGURNA LUKA – SIGURNA INVESTICIJA

Kupovina stana spada u najvažnije životne odluke, ali i u najsigurniju investiciju. Finansijski stručnjaci su jednoglasni u stavu da se ulaganjem novca u nekretnine istovremeno čuva stečeni kapital, ali i da je to najvrednije što možemo da ostavimo svojim potomcima.

Kako odabrati nekretninu? Postoji nekoliko parametara na koje je neophodno obratiti pažnju kako bismo bili sigurni da svoje finansije, ali i poverenje, ulažemo u ono najbolje što se nudi na tržištu.

Osim lokacije i veličine stana, veoma je važno ko su investitori stambenog kompleksa, jer je taj podatak garant kvalitetne gradnje, poštovanja rokova i zakonskih regulativa.

Upravo zato je Wellport, prvi kondominijum na Novom Beogradu, popularan toliko da čak postoji i lista čekanja. Ovaj savremeni stambeni kompleks zida vodeća izraelska kompanija za infrastrukturu i nekretnine – Shikun & Binui Group, koja je od osnivanja 1924. godine do danas izrasla u globalnu korporaciju koja posluje u više od 20 zemalja širom sveta. Njihovi projekti, među kojima je i Wellport, zadovoljavaju standarde i najzahtevnijih kupaca, predstavljaju garanaciju za savremenost, udobnost i kvalitet.

Zadovoljstvo stanara prvog kondominijuma na Novom Beogradu potvrđeno je i tokom vanrednog stanja dok je na snazi bio policijski čas kao mera prevencije širenja korona virusa. Vremensko ograničenje boravka na otvorenom nije mnogo uticalo na stanare Wellporta, jer oni imaju svoj privatni park u kojem mogu slobodno da uživaju, rekreiraju se i šetaju svoje kućne ljubimce.

Zelene površine kondominijuma koriste isključivo stanari, kao i sve ostale prateće sadržaje, koji se redovno čiste. Za razliku od javnih parkova, gde svi mogu da dovode svoju decu, kućne ljubimce, da slobodno koriste sprave za vežbanje, u Wellportu su zajednički sadržaji dostupni samo onima koji tu stanuju.

Dodatnu bezbednost, udobnost i komfor pružaju recepcija na ulazu u kompleks, kartični pristup,  neprekidni video nadzor  i profesionalno obezbeđenje. Kuriozitet Wellporta je i priprema za implementaciju Smart House sistema, koja služi za daljinsko upravljanje rasvetom, podnim grejanjem, bojlerima…

Zbog svega toga, kao i zbog ekskluzivne lokacije (blizina reke, škola, institucija kulture i umetnosti, jednog od najvećih tržnih centara u regionu…) kupovina stana u prvom kondominijumu na Novom Beogradu je najbolja investicija. To je ulaganje u nekretninu, ali i u samo vašu sigurnu luku.

Posetite prodajnu kancelariju i pokazni stan u Tadije Sondermajera 1 i uverite se i sami zašto je kupovina stana u Wellportu zalog za budućnost.

 

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook