KAKO IZABRATI LOKACIJU KOJA ĆE POZITIVNO UTICATI NA NAŠE RASPOLOŽENJE

Beogradsku arhitekturu poslednjih godina karakteriše velika raznolikost stilova, što je nekima dopadljivo, a nekima ipak smeta. Svedoci smo situacija u kojima po užem i širem centru grada niču modernističke zgrade na koje se naslanjaju trošne udžerice stare i po 100 godina.

Ipak, Novi Beograd je zbog svoje „mladosti“ uspeo da donekle izbegne ovakve scene, imajući u vidu da su blokovi građeni planski, tako da svaki ima neku svoju zaokruženu priču, o kojem god stilu gradnje da se radi.

Mladi obično teže modernom i minimalističkom stilu gradnje, dok porodice streme ka tradicionalnom stilu gradnje, sa dodirom modernizma, u kojem mogu da zamisle bezbedno i srećno odrastanje svoje dece.

Šta podrazumeva moderan ambijent za život?

Kada tragamo za novim stanom, počinjemo sa nizom kriterijuma i imamo visoka očekivanja, koja se, kako potraga odmiče, spuštaju i svesni smo da se neki kompromis mora napraviti. Neko je voljan da se odrekne spratnosti, neko pogleda, neko parkinga, ali ono što svi žele i čega niko nije voljan da se odrekne jeste osećaj pripadnosti, sigurnosti i topline kada uđu u svoj budući dom.

To ne podrazumeva samo stambenu jedinicu, već i uređen komšiluk, zelene površine, blizinu reke, bezbedno okruženje za decu itd. Poslednjih godina sve popularniji su tzv. kondominijumi, koji predstavljaju savremeni koncept gradnje koji nudi udobnost i privatnost sopstvenog doma, kao i uživanje u zajedničkim sadržajima, ali isključivo svojim stanarima.

To znači da osim „krova nad glavom”, stanari kondominijuma imaju na raspolaganju parking mesta, parkove, igrališta za decu, stalni video nadzor, obezbeđenje i profesionalno održavanje. Sve ove stvari obezbediće svim članovima porodice da se osećaju prijatno i bezbedno, što će na kraju rezultirati svakodnevnom osećaju blagostanja i dobrom raspoloženju.

Sigurna luka na Novom Beogradu

Upravo sve gore navedene karakteristike krase jedinstveni kondominijum na Novom Beogradu, Wellport, koji je projektovao poznati izraelski arhitekta Rami Wimmer, po uzoru na druge slične projekte koje je dizajnirao u Kijevu, Bukureštu, a prethodnih godina i u Beogradu – Central Garden i Voždove kapije.

Kondominijum krase glavni pešački ulaz u kompleks, kao i bogato uređeno dvorište, sa otvorenim pogledom na elegantni poslovni kompleks, Airport City Belgrade. Stanari Wellport kompleksa imaju kvalitetniji, urbaniji i sigurniji način života.

Ovi stanovi mogu da se kupe i pre nego što budu završeni, što omogućava budućim stanarima da svoj enterijer modifikuju i personalizuju u skladu sa sopstvenim potrebama, stilom života i estetskim standardima.

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook