SAM U KUĆI? NIKAKAV PROBLEM AKO ŽIVITE U KONDOMINIJUMU

ključevi

Svaki roditelj želi da je uvek uz svoje dete. Zbog toga često juri s posla kući, odlaže druženje s prijateljima u restoranima, preskače rekreaciju i treninge, nema vremena za hobi.

Međutim, postoje roditelji koji ne moraju ničega da se liše, niti da se nerviraju što su ostali duže na poslu, a dete im je samo kod kuće. Ne, oni nemaju čarobni štapić, niti koriste bilo koje druge trikove – oni su se samo pametno „usidrili“ u svoju sigurnu luku.

Reč je o mamama i tatama koji su prilikom kupovine stana za svoje porodice odabrali kondominijum znajući da je u tim stambenim kompleksima bezbednost na najvišem nivou.

Pre svega, kondominijum ima centralnu dvadesetčetvoročasovnu recepciju, obezbeđenje, i video nadzor. Takođe, kompleks ima kartični pristup, ali i privatni park koji mogu da koriste samo stanari.

kondominijum

Beograd ima nekoliko kondominijuma, zahvaljujući renomiranoj izraelskoj kompaniji Shikun & Binui Group koja je do sada sagradila Central Garden, koji se nalazi u starom delu Beograda, Voždove kapije na Voždovcu i Wellport koji će uskoro biti gotov na Novom Beogradu.

Kuriozitet Wellporta je što će stanovi u prvom kondominijumu na Novom Beogradu biti pripremljeni za brzu impelemntaciju Smart House sistema. To je savremena tehnologija koja život čini lakšim ali i bezbednijim, naročito za roditelje sa decom.

zaglavljeni u saobraćajnoj gužvi, a vaše dete je samo kod kuće? Zamislite da putem mobilne aplikacije možete da isključite peglu, šporet, da uključite grejanje… Smart Haouse sistem omogućava sve to i mnogo više jer je osmišljen tako da može da se nadograđuje i prilagođava potrebama svakog stanara posebno.

dete

Prednost kondominijuma u odnosu na ostale stambene komplekse je i privatni park koji je na raspolaganju isključivo stanarima. Ta pogodnost je naročito značajna za roditelje jer ne moraju da brinu gde će njihovo dete provesti svoje slobodno vreme. Samo u kondominijumu deca se igraju bezbrižno ispred svoje kuće apsolutno zaštićena jer je pristup parku i celom kompleksu dozvoljen samo stanarima koji imaju specijalne kartice.

Dakle, kondominijm nije dadilja ali brine o sigurnosti svih svojih stanara, pre svega onih najmlađih.

 

 

 

Podelite:
Share on Facebook
Facebook