NOVA GODINA, NOVE ODLUKE

„Ove godine ću promeniti posao“, „Zaljubiću se“, „Proširiću svoju porodicu“, „Putovaću više“

Koja je vaša novogodišnja odluka? Čvrsto ste rešili da kupite stan? Nova godina je odlična prilika da uplovite u novu sigurnu luku, kako se s pravom kaže za prvi kondominijum na Novom Beogradu – Wellport.

Reč je o savremenom stambenom kompleksu za koje vlada toliko interesovanje da se prave i liste čekanja. Mnogo je razloga zašto je Wellport tako popularan. Prvi je – lokacija. Novi Beograd je postao novi centar grada s obzirom na to da „sa one strane reke“ ima više od 20 osnovnih i osam srednjih škola, institucije kulture, klubovi, restorani, najveći tržni centar u regionu.

Novi Beograd se izdvojio i kao idealna lokacija za poslovne ljude, jer se baš tu nalaze adrese vodećih domaćih i inostranih kompanija, a samo nekoliko minuta vožnje potrebno je do aerodroma „Nikola Tesla“. I to nije sve – šetališta uz reku, biciklističke staze, mir i tišina u večernjim satima su ono zbog čega je Novi Beograd veoma popularna lokacija za život.

Prednost Wellport kondominijuma je i bezbednost. Kompleks ima kartični pristup, podzemna parking-mesta sa videom nadzorom i čitačem tablica, privatni park zatvorenog tipa, recepciju 24/7 i profesionalno obezbeđenje.

Ovaj savremeni koncept stanovanja je popularan širom sveta, jer svojim stanarima pruža premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima i pažljivo odabranu opremu koja je u skladu sa zahtevima energetske efikasnosti.

Prvi i jedini kondominijum na Novom Beogradu je projekat renomiranog investitora – Shikun & Binui Group. Reč je o vodećoj izraelskoj kompaniji za infrastrukturu i nekretnine, koja posluje u više od 20 zemalja širom sveta. Domaćoj javnosti je ova kompanija poznata po izgradnji kondominijuma Central Garden u starom jezgru Beograda, kao i Voždove kapije na Voždovcu.

Wellport stanovi će se nalaziti tik uz prvi poslovni park na ovim prostorima – Airport City, u Ulici Tadije Sondermajera gde je smeštena i prodajna kancelarija u okviru koje je pokazni stan. Ekskluzivni zastupnik za prodaju, vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, je tu da vam pruži sve potrebne informacije.

Požurite i uverite se i sami zašto se za ovaj stambeni kompleks kaže da je prava oaza koja život čini udobnijim, sigurnijim i lakšim – vaš novi život u Novoj godini.

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook