INVESTITOR KOJEM SE VERUJE: SHIKUN & BINUI GROUP

Kada idemo kod lekara biramo one koji imaju iskustvo, znanje i dobru reputaciju. Isto važi i prilikom izbora zubara, advokata, arhitekte… Čak i frizere, krojače, automehaničare angažujemo tek kada ih dobro proverimo.

Zašto bi onda bilo drugačije kada kupujemo stan? Investitora bi, takođe, trebalo pažljivo birati jer je to važno koliko i lokacija, veličina stana, kvalitet gradnje.

Shikun & Binui Group je investitor koji zadovoljava standarde i najzahtevnijih kupaca, a projekti koje su realizovali u svetu i kod nas su garanacija za savremenost, udobnost i kvalitet. Reč je o vodećoj izraelskoj kompaniji za infrastrukturu i nekretnine, koja je osnovana još davne 1924. godine. Danas je to globalna korporacija koja pored Izraela posluje i u više od 20 zemalja širom sveta.

Dovoljno je nabrojati samo nekoliko ključnih projekata i shvatiti da je reč o investitoru kojem se može verovati: izraelski parlament Knesset, najveća izraelska elektrana – Orot Rabin u Haderi, luke Ashdod i Haifa, Crvena linija lake železnice Tel Aviva, Trans-Izraelski autoput, tuneli, bolnice, univerzitetski kampusi… Kompanija ima desetine aktivnih gradilišta sa oko 2.500 stambenih jedinica u izgradnji, kao i komercijalne prostore koji zauzimaju desetine hiljada kvadratnih metara.

Domaćoj javnosti je ova renomirana izraelska kompanija poznata po izgradnji kondominijuma Central Garden, Voždove kapije, a uskoro će i na Novom Beogradu završiti projekat Wellport. Reč je o savremenim stambenim kompleksima koji koji su uveliko popularni širom sveta, a sve više i kod nas, pre svega jer su na lokalno tržište doneli najsavremenije trendove.

Kondominijumi svojim stanarima nude sve ono što je neophodno za udobniji, sigurniji i lakši život jer na najbolji način kombinuju stanove koji pružaju privatnost i intimu, i dodatne zajedničke sadržaje koji su dostupni samo stanarima kompleksa: dvadesetčetvoročasovni video nadzor, centralnu recepciju, kartični pristup, kao i profesionalno održavanje, podzemni parking i privatni park.

Kondominijumi zadovoljavaju potrebe dinamičnog života poslovnih ljudi, porodičnih, mladih koji tek počinju svoj samostalni život, ali i onih koji uživaju u svojim penzionerskim danima.

Bez obzira na to kojoj grupi vi pripadate, pažljivo birajte investitora kojem ćete dati svoje poverenje ali i novac, jer kupovina stana spada u najveće životne odluke i ne treba je doneti “preko noći”.

Ukoliko izaberete Shikun & Binui Group nećete pogrešiti.

 

Podelite:
Share on facebook
Facebook
Podelite:
Share on facebook
Facebook